Jagodowa niespodzianka
BLENDER
Drink Machine
Advance®
OPCJONALNIE
Touch & Go Advance ®
Składniki:
- 115 g beztłuszczowego jogurtu waniliowego
- 150 g świeżych jagód
- 2 łyżeczki miodu
- ¼ łyżeczki ekstraktu waniliowego
- ½ łyżeczki skórki z cytryny
- 170 g mrożonego greckiego jogurtu waniliowego
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki wkładamy do pojemnika blendera. Blendujemy do uzyskania gładkiej konsystencji przez ok. 1 minutę na 4 biegu, przy użyciu ubijaka.
Udostępnij nasz wpis:
-
Pasta Curry „Massaman”
26 kwietnia 2024 Przepisy, Sosy i dipy -
Majonez djion
12 kwietnia 2024 Przepisy, Sosy i dipy -
AJ! Ale Aioli z pieczonego czosnku!
5 kwietnia 2024 Przepisy, Sosy i dipy